Wellness Centre Anco B.V.


Venrayseweg 114 5961 AJ Horst
0773983553 Klik om te bellen

Over Wellness Centre Anco B.V.

Zoveel mensen, zoveel wensen

"Vrijheid - blijheid" is de korte weerspiegeling van onze filosofie.

Wie bij Wellness centre ANCO binnenstapt, heeft volledig de vrije keuze. De ene keer heeft uw lichaam behoefte aan een verfrissende oppepper in de sauna. De andere keer schreeuwen uw spieren welhaast om een krachtige workout, om de stress van de dag van u áf te werken. Opladen of ontladen? Het kan allemaal! Wat uw persoonlijke drijfveer ook is, wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zich bij ons thuisvoelt.

Bij Wellness centre ANCO heerst een ontspannen sfeer. Dat is niet toevallig, maar iets waaraan wij doelbewust werken. Met perfecte dienstverlening en een prettig binnenklimaat. In de zalen waar gewerkt wordt, is het aangenaam koel. In de ruimtes voor ontspanning is het comfortabel warm. En de ingenieuze toepassing van etherische oliën geeft iedere ruimte een geheel eigen geur. Onze goed opgeleide vakmensen helpen u graag op weg met een uitgebalanceerd, persoonlijk trainingsschema en staan altijd tot uw beschikking voor vragen en advies.

In een prettige atmosfeer werken aan de verbetering van uw conditie, lenigheid, houding, figuur of vitaliteit of genieten van de ideale ontspanning. Weldadige ervaringen waarvoor u bewust de tijd moet nemen. Dat is de uitgaansgedachte van Wellness centre ANCO. Letterlijk vertaald betekent Wellness 'welzijn', maar bij ons staat Wellness voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Onthaasten in een jachtige maatschappij, dát is onze moderne vertaalslag van de oeroude spreuk 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Wij hopen ook u van dienst te zijn met een flinke dosis fitheid en energie.

Foto's

Kinderopvang

Ja

Onze locatie

Wellness Centre Anco B.V.


Venrayseweg 114 5961 AJ Horst
0773983553 Klik om te bellen