van Gils Sport & Fitness


Alexanderstraat 2 5104 GV Dongen
0162319639 Klik om te bellen

Over van Gils Sport & Fitness

Van fitness tot budosporten en van streetdance tot groepslessen. Bij Van Gils Sport vind je het allemaal onder één dak. In onze kleinschalige sportschool, waar een gezellige en familiaire sfeer heerst, is er voor iedereen een plek om aan zichzelf te werken.

We vinden het belangrijk dat iedereen met een prettig gevoel bij ons komt sporten. Gezelligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Buiten onze lessen om is er bij ons ook altijd tijd en plaats voor deskundig advies of gewoon een praatje met een kop koffie.

Elke les die je bij ons volgt staat onder begeleiding van een deskundige trainer. Zo kunnen we de persoonlijke aandacht waar we zoveel waarde aan hechten ook écht bieden. Bij onze trainers staat zelfontwikkeling centraal, zo zijn ze altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten in alle vakgebieden.

Buiten het sporten zijn we ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op het gebied van vitaliteit. Hiervoor hebben we het programma Vitality! ontwikkeld. In het Vitality! programma doen we er samen alles aan om het maximale uit je leven te halen, wie wil dat nou niet?    

Ben je benieuwd wie onze trainers zijn? Kom een keer langs om een praatje met ze te maken en te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Foto's

van Gils Sport & Fitness in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Groepsfitness
Individuele fitness
Jeugdfitness
Personal Trainer
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

Aerobic
BodyShake
Boksen
Bootcamp
Spinning®

Fysiotherapie mogelijkheden

Beweegprogramma's

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Coaching
Gratis bloeddrukmeting
Individuele Target Coaching
Leefstijlprogramma
Stressmanagement
Voedingsbegeleiding
ZUMBA

Artikelen

Ik wil afvallen, moet ik dan trainen of bewegen?

Ongeveer de helft van alle Nederlanders boven de 18 jaar heeft op papier overgewicht. Dit houdt in dat het BMI bij deze groep hoger is dan 25. BMI staat voor Body Mass Index en geeft simpel gezegd de...