Studio Perfect


Ceintuurbaan 8/A 7415 AL Deventer
0570633637 Klik om te bellen

Over Studio Perfect

Hallo en welkom bij Studio Perfect en Studio Perfect Colmschate!
Al ruim 20 jaar is Studio Perfect innovatief, vooruitstrevend, trendsettend en toonaangevend in de regio. De luxe accommodaties, het ruime aanbod groepslessen en fitnessapparatuur, vele faciliteiten, All Inclusive formule en hoge kwaliteitsniveau, welke gewaarborgd wordt door het keurmerk LERF, bieden een ultieme sportervaring. Deskundige begeleiding maakt de sportervaring veilig en doeltreffend. Nieuw in het aanbod en uniek in de regio Deventer is het trainingsconcept FunXtion, waarbij direct profijt wordt behaald in het dagelijks leven.

Studio Perfect biedt haar leden het volledige pakket: er kan individueel gesport worden, maar ook in groepsvorm. De zonnebank en sauna bieden een relax mogelijkheid na het sporten en een drankje in de bar voor of na het sporten stimuleert de sociale contacten. Ook aan kinderopvang is gedacht! De All Inclusive formule biedt onbeperkte toegang tot alle faciliteiten, dus geen extra kosten.

‘Energizing People:’ de nieuwe visie van Studio Perfect! De in 2012 hernieuwde visie ‘Energizing People’ wordt ondersteund door de verbouwing aan de Ceintuurbaan: frisse kleuren, nieuwe trainingsmethodieken en vernieuwde indeling van de ruimten, alles om de gasten te motiveren en stimuleren. Colmschate ontwikkeld zich nu tot preventieclub waar we alles in huis hebben om mensen met of welke een verhoogd risico hebben op, diabetes, obesitas, reuma, kunnen begeleiden. De beide vestigingen hebben een eigen specialisatie waardoor de clubs elkaar versterken en aanvullen.

Foto's

Studio Perfect

Studio Perfect in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Groepsfitness
Individuele fitness
Jeugdfitness
Managersfitness
Medische Fitness
Power-Plate
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

Body Fit
Bodycombat
Bodypump
Spinning®
Steps / Hi-Lo

Fysiotherapie mogelijkheden

Bedrijfsfysiotherapie
Bekken bodemtherapie
Beweegprogramma's
Fysiotherapie

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Sauna
Stressmanagement
Topsport

Kinderopvang

Ja

Onze locatie

Studio Perfect


Ceintuurbaan 8/A 7415 AL Deventer
0570633637 Klik om te bellen