Pilates Studio Van Sonsbeek


Leidsewallen 3A 2712 BW Zoetermeer
06 13426131 Klik om te bellen

Over Pilates Studio Van Sonsbeek

De beste Pilates studio in de regio Zoetermeer.

Pilates Studio van Sonsbeek is al sinds 2009 expert in het sterk, soepel, stabiel en strak maken van mensen. De ruime studio bevindt zich in het centrum van Zoetermeer en heeft een riante groepszaal met comfortabele High Mats en ruim voldoende plek voor elke deelnemer. Daarnaast staan er in de zaal 11 Wall Towers voor de Tower groepslessen en 8 Chairs voor de Chair groepslessen.

De apparatenzaal is compleet ingericht met alle Pilates apparatuur die je je kan wensen, zoals Reformers, Towers, Chairs, Barrels en een Cadillac.

Voor succes ga je vanzelfsprekend naar deze studio. Je kunt hier terecht voor diverse afwisselende groepslessen en Trio-, Duo- en privé-sessies. Pakketten kun je eenvoudig online boeken en lessen kun je makkelijk reserveren en annuleren via een gratis app.

Deskundigheid, kwaliteit, aanstekelijke enthousiasme, inspirerende motivatie, persoonlijke aandacht en geweldige resultaten zijn de steekwoorden die passen bij de Pilates van Sonsbeek. Iedereen bereikt zijn doel én klachten verminderen of verdwijnen.

Foto's

Stomach massage twist

Pilates Studio Van Sonsbeek in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Groepsfitness
Individuele fitness
JumpPilates®
Krachttraining
Managersfitness
Personal Trainer
Spine Corrector

Aerobic mogelijkheden

Cardio
Functional Training
Pilates
Yoga

Fysiotherapie mogelijkheden

Beweegprogramma's

Overige diensten

Gratis bloeddrukmeting
Personal Training
Sportbegeleiding
Stressmanagement
Topsport

Artikelen

Krasse Knarren worden weer jong!

Stretch het liefst elke dag Het is zo ontzettend belangrijk om elke dag te bewegen en te stretchen! Een jaar of wat heb ik door omstandigheden nauwelijks bewogen. In wezen had ik het niet eens in de gaten...

Vertrouw het proces!

Niet actief genoeg? Een kennis die weleens iets over Pilates had gehoord, vertelde me:"Het is voor mij vast niet actief genoeg; vermoedelijk val ik in slaap. Hardlopen en fitness is meer iets voor mij."...

Onze locatie

Pilates Studio Van Sonsbeek


Leidsewallen 3A 2712 BW Zoetermeer
06 13426131 Klik om te bellen