Il Cuore


Stokeind 11 5066 XA Moergestel
013-5133451 Klik om te bellen

Over Il Cuore

Luxe kleedruimtes, een spinningruimte die geacclimatiseerd is tot een hoogte van 1700/1800meter, oftewel een hypoxieruimte, en zo’n 500 m2 fitnessruimte.

In de fitnessruimte staat een keur aan fitnessapparatuur van de merken Hoist en Matrix.Door het vele glas is elke ruimte open en overzichtelijk.

Op de eerste verdieping een hypoxieruimte tot 3000hm en zelfs een tot 4000hm.Deze ruimten kunnen gebruikt worden door topsporters, bergsporters, maar zijn ook toepasselijk voor obesitas patiënten, mensen met COPD, en ouderdomsuiker. Een paar uur per week in een hypoxieruimte werkt ook zeer goed om te ontstressen.

Verder vind je op de eerste verdieping magneetveldtherapie, infra-rood tunnels, massageruimtes en beautyruimtes.

Bijzonder is de pilot van de BEWEI lounge. Il Cuore is de eerste in Nederland die met deze techniek gaat werken. Afvallen dmv magneetgolven, of eigenlijk, afvallen, huid strakker en zachter, lichaam vormen. Want met Bewei doe je méér dan alleen gewicht verliezen.

Ook is er nog een ruimte voor de fysiotherapie en de Origene rugmachine.De Origene is een apparaat welke je kan helpen bij, rugklachten, harmstringblessure, achillespeesblessure. Daarnaast brengt deze machine nog veel meer positieve invloeden op het lichaam.Maar ook voor de reguliere fysiotherapie en blessurebehandeling en revalidatie kun je terecht bij Il Cuore.

Voor de ontspanning kun je terecht in ons gezellige sportcafé met zicht op alle activiteiten die plaatsvinden. Deze ruimte is ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, of ook als u zomaar wat te vieren heeft.

Il Cuore in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Individuele fitness
Jeugdfitness
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

Spinning®

Fysiotherapie mogelijkheden

Fysiotherapie

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Massage
Topsport

Onze locatie

Il Cuore


Stokeind 11 5066 XA Moergestel
013-5133451 Klik om te bellen