Health & Sports Club Valkencourt


Heerkensdreef 15 5552 BG Valkenswaard
040 204 1885 Klik om te bellen

Totaalaanbod van inspanning & ontspanning
Maatwerk en persoonlijke begeleiding
Valkencourt staat voor luxe en innovatie

Over Health & Sports Club Valkencourt

Dé plek waar in- en ontspanning samen komt
Wij geloven er in dat je geestelijke gezondheid niet los kan zien van mentale gezondheid. Onze meer dan 25 verschillende faciliteiten variëren dan ook van inspanning tot ontspanning. Individueel sporten of in groepsverband, op een hoge of een lage intensiteit. Daarnaast hebben we een uitgebreide wellness met o.a. een zwembad, sauna's, zonnebank, hydromassagebeden en een floating. Kortom voor elk wat wils. Lees snel verder en kijk welke activiteit het meest bij u past.

Persoonlijke begeleiding
Onze slogan luidt: Jouw gezondheid, onze uitdaging. Ongeacht je doelstelling gaan we SAMEN aan de slag om deze te behalen. Dit betekent dat we standaard persoonlijke begeleiding aanbieden en jou helpen met het verbeteren van jouw levensstijl. Wij zullen jou (indien gewenst) begeleiden, motiveren en jou voorzien van voedingsadvies.

Ontspanning
Na het sporten even heerlijk ontspannen? Ook dan bent u bij Health & Sports Club Valkencourt aan het juiste adres. Droom even weg in één van onze sauna’s, kom weer helemaal in balans tijdens een groepsles yoga, zwem op uw gemak een paar baantjes in ons zwembad of rust uit op één van onze hydromassagebedden of floating cabine. Natuurlijk kunt u ook op uw gemak een heerlijk kopje koffie nuttigen in onze gezellige brasserie, welke van alle gemakken is voorzien.

Zakelijk
Omdat werkgevers erbij gebaat zijn dat u gezond en fit bent, heeft de overheid besloten om sporten via de werkgever mogelijk te maken. Wij hebben een samenwerking met verschillende Bedrijfsfitness organisaties, zodat u mogelijk met korting kunt sporten via uw werkgever.Daarnaast biedt Health & Sports Club Valkencourt de faciliteiten voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje en/of vergadering.

Kinderopvang
Ben je altijd druk met jouw kind(eren)? En heb je daarom (te) weinig tijd om te sporten en met jouw gezondheid bezig te zijn? Sluit dan een junior upgrade af en breng jouw kind(eren) naar onze kinderopvang. Zij kunnen lekker spelen terwijl jij onbezorgd een groepsles, Small Group Training of fitnessprogramma volgt!

Jouw gezondheid, onze uitdaging

Foto's

Persoonlijke begeleiding

Health & Sports Club Valkencourt in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Biocircuit
Bodybuilding
Circuittraining
Fitness voor ouder en kind
Groepsfitness
H.I.T. training
Individuele fitness
Jeugdfitness
Krachttraining
Medische Fitness
Power-Plate
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

Aerobic
Aquarobic
Bodybalance
Bodypump
Cardio
Functional Training
Indoor Bootcamp
Indoor cycling
Les Mills
Pilates
Spinning®
Squash
Tennis
Xcore
Yoga

Fysiotherapie mogelijkheden

Fysiotherapie
Manuele therapie
Sportrevalidatie

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Begeleiding
Coaching
Infrarood cabine
Leefstijlprogramma
Massage
Ontspanning
Personal Training
Sauna
Turks stoombad
Voedingsbegeleiding
Zwembad

Kinderopvang

Ja

Onze locatie

Health & Sports Club Valkencourt


Heerkensdreef 15 5552 BG Valkenswaard
040 204 1885 Klik om te bellen