Generation Gym


Akkerwinde 43 1689 NT Zwaag
06 39869864 Klik om te bellen

De sportschool in Zwaag die aanvoelt als thuis
Maatwerk per persoon, doelen en wensen
Vrijblijvende mogelijkheden

Over Generation Gym

Generation Gym is de sportschool in Zwaag die aanvoelt als thuis. Een veilige, sociale en schone omgeving voor jong en oud om te werken aan het gewicht, vorm, conditie en mindset.

Fitness, zelfverdediging, (kick)boksen en persoonlijke begeleiding gegeven door professionele trainers in een ontspannende omgeving met uitstekende faciliteiten.

Onze activiteiten variëren van seniorenfitness onder begeleiding tot het programma jeugdkickboksen vanaf 4 jaar. Het sporten bij Generation Gym is niet alleen werken aan je conditie en persoonlijke fitheid, maar is het ook een sociale aangelegenheid waar we elkaar steunen, waarderen en respecteren. Tevens kun je bij Generation Gym ook terecht voor Personal Training, Voedingsadvies, Ladies only lessen (Kick N Moves), Bedrijfsfitness, Kind Ouder training en nog zoveel meer.

Train op je eigen niveau!

Geen enkel doel is onhaalbaar, zolang het maar bij jou past. Volg niet alleen de training die je leuk vindt, maar sport ook op een passend niveau. Met onze brede keuze aan trainingen en range van niveaus zit er voor iedereen een geschikt niveau tussen. Beginner of gevorderd, iedereen kan trainen bij Generation Gym.

Seniorenfitness met begeleiding

De juiste beweging en de juiste voeding op oudere leeftijd kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat je je weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Steeds meer 50/55 -plussers weten tegenwoordig onze fitnesscentra te vinden.

Parkinson als tegenstander

Bij Parkinson Boxing is de tegenstander Parkinson. Tijdens de Parkinson Boks lessen voel je je even geen patiënt, voel je je sterker, krijg je meer energie, herstel je sneller en kun je heerlijk socialiseren. Onder professionele begeleiding werken we aan het opbouwen van kracht, flexibiliteit en snelheid.

Keurmerk Vechtsportautoriteit

Generation Gym heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit ontvangen. Hiermee wordt het bevestigd dat de sportschool voldoet aan de eisen tot de betrekking tot accommodatie en materialen, gezondheid, sporttechnisch kader, gedragsregels en omgangsnormen, en de aanpak van grensoverschrijdend gedrag. Dit keurmerk is verstrekt door de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA).

Kortom een thuis weg van huis. Kom dus eens langs en neem een kijkje of een vrijblijvende proefles en je zult merken dat de warme familiesfeer bij Generation Gym de ideale sportschool is.

De sportschool in Zwaag die aanvoelt als thuis en waar wij elkaar waarderen, stimuleren, respecteren zoals iedereen is

Foto's

Dutch Fitness Award Winner 2022

Generation Gym in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Alleen voor vrouwen
Bedrijfsfitness
Fitness voor ouder en kind
Groepsfitness
Individuele fitness
Jeugdfitness
Kick N Moves
Krachttraining
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

(Kick)boksen
Body Fit
Boksen
KickFit
KickFun

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Personal Training

Onze locatie

Generation Gym


Akkerwinde 43 1689 NT Zwaag
06 39869864 Klik om te bellen