Fitstudio Henriette


Herenstreek 88 7885 AV Nieuw Dordrecht
0591 393 505 Klik om te bellen

Over Fitstudio Henriette

Fitstudio Henriette is een kleine sportstudio in Nieuw dordrecht, waar je onder persoonlijke begeleiding je lichaam weer snel slank en fit kunt krijgen dmv bewegen in verschillende apparaten. Dit werkt door vetverbranding in de hypoxitrainers, met de better belly, slim up en dmv plaatselijke behandelingen met de debussy thermodermie. 2 to 3 keer per week 30 minuutjes en je ziet snel resultaat. Je mag altijd eerst een gratis proefles,  zodat we samen  kunnen kijken wat geschikt is voor je.

Hypoxi is fietsen in een vacuum, vet wordt verbrandt en de huid voelt steviger aan, cellulitis vermindert zichtbaar en meetbaar. Je raakt overtollige kg's snel kwijt. 

Met de Better belly infraroodwarmte icm lopen op de loopband, verbrand je vet op buik en heupen, snel zichtbaar verlies van centimeters. Je conditie wordt beter en je voelt je snel fitter. Ook voor pijnvermindering bij reuma en fibromyalgie door de warmte van de infraroodband.

Met de Slim up, electrospierstimulatie icm infrarood, verlies je zonder inspanning centimeters en kg's op buik, heupen, billen en benen. Je ligt op een behandeltafel,  krijgt pads op je lichaam geplakt die trillingen geven op deze plekken en zorgen voor vermindering cm's en kg's. Ook pijn in nek en rug  kun je hiermee erg goed verminderen.

Bij alle apparaten krijg je een eetadvies mee, geen afslankproducten. Het kan altijd in combinatie met een dieet, als je deze al volgt.

Foto's

Fitstudio Henriette

Overige diensten

Afslankbegeleiding

Onze locatie

Fitstudio Henriette


Herenstreek 88 7885 AV Nieuw Dordrecht
0591 393 505 Klik om te bellen