DKMF Fight Concepts


Schipperplein 2 1315 SB Almere
06 53192418 Klik om te bellen

Eerlijk over zelfprotectie

Over DKMF Fight Concepts

DKMF Fight Concepts heeft als enige een vecht- en zelfverdedigingssysteem dat effectief is: Krav Maga Hybrid. Een systeem dat alle ontwikkelingen van het moderne gevecht volgt, op elke situatie een effectief en veilig antwoord biedt.

Krav Maga Hybrid (KMH) is geen nieuwe vechtsport, maar een dynamische vorm van zelfverdediging die speciaal ontwikkeld is voor de straat. Speciaal voor jou!
KMH is een product van jarenlang onderzoek, experimenteren, trainen en testen wat wel en niet werkt.
Ons uitgangspunt: wat niet werkt, wordt niet getraind. Efficiëntie en doelmatigheid staan voorop. Alleen op deze manier kunnen wij jou de kwaliteit garanderen waar moderne zelfverdediging aan moet voldoen.

Eskrima, Kali en Arnis zijn de verzamelnamen van de Filipijnse krijgskunsten, eeuwen geleden ontstaan en zich voortdurend ontwikkeld voor en door hun functie in perioden van crisis. Eskrima leert de beoefenaar gewapend en ongewapend te vechten en zich te verdedigen.

Eskrima is een systeem, geen verzameling techiekjes maar een krijgskunst met een zorgvuldig uitgekiende opbouw die je in staat stelt de principes van het gewapende gevecht door te trekken naar ongewapende zelfverdediging.

Specifieke Eskrima oefeningen ontwikkelen een buitengewone coördinatie, souplesse, beweeglijkheid en gratie. Aangezien de wapens verlengstukken van de armen zijn kun je deze technieken net zo gemakkelijk in het ongewapend gevecht toepassen.

Een van de sterkste punten van Eskrima is dat je het in elke andere martial art kunt integreren.

Het doel van de training is niet alleen fysieke weerbaarheid maar ook de ontwikkeling van zelfvertrouwen, stressbestendigheid en het bieden van de uitlaatklep waar iedereen wel eens behoefte aan heeft.

Foto's

Eskrima training

DKMF Fight Concepts in het kort

Fitness mogelijkheden

Zelfverdediging

Aerobic mogelijkheden

(Kick)boksen
Boksen
Cardio
Fit fight
Hiit

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Krav Maga
Personal Training

Onze locatie

DKMF Fight Concepts


Schipperplein 2 1315 SB Almere
06 53192418 Klik om te bellen