De Leidse Ballet & Theaterschool


Caeciliastraat 18 2312 XB Leiden
071 513 4326 Klik om te bellen

Over De Leidse Ballet & Theaterschool

De Leidse Ballet & Theaterschool biedt een groot assortiment van kwaliteitslessen aan onder leiding van gediplomeerde docenten. Alle lessen zijn ingedeeld naar leeftijd en niveau. Leerlingen kunnen terecht voor verschillende danslessen (vanaf 2 jaar), body & mindlessen, theater- en zanglessen. Regelmatig zijn er open lessen en wordt er gewerkt aan een grote dansvoorstelling voor de gehele school.

Naast recreatieve lessen biedt de Leidse Ballet & Theaterschool een professionele vooropleiding aan voor leerlingen die van dans en/of theater hun beroep willen maken. Middels een intensief programma worden leerlingen voorbereid op audities voor verschillende dans- en theatervakopleidingen.

De Leidse Ballet & Theaterschool heeft uitstekende voorzieningen waaronder vier moderne studio’s, een kleine zonnestudio en een gezellige bar ‘De Greenroom’. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot fysiotherapie.

De Leidse Ballet & Theaterschool staat bekend als een dynamische en gezellige school waar op een leuke, persoonlijke manier hard wordt gewerkt. We nodigen u van harte uit om langs te komen om een kijkje te nemen of een proefles te volgen.

De Leidse Ballet & Theaterschool in het kort

Aerobic mogelijkheden

Aerobic
Bbb
Body Fit
Bodybalance
Dance
Fit & Shape
Perfect Pilates
Peuter en Kleuterdans
Pilates
Salsa
Yoga

Fysiotherapie mogelijkheden

Dry needling
Easy Tape
Fysiotherapie

Overige diensten

Dans- en Balletlessen

Team

Onze locatie

De Leidse Ballet & Theaterschool


Caeciliastraat 18 2312 XB Leiden
071 513 4326 Klik om te bellen