Curves Apeldoorn Noord


Koninginnelaan 68B 7315 BV Apeldoorn
055-5214420 Klik om te bellen

Over Curves Apeldoorn Noord

Wat is Curves?

Curves is een krachttrainingsprogramma speciaal ontwikkeld voor vrouwen. We begrijpen als geen ander welke uitdagingen vrouwen tegenkomen en hoe moeilijk het kan zijn om genoeg tijd te besteden aan jouw gezondheid. Wij helpen jou van sporten een gewoonte te maken en een stevige basis te leggen voor een gezonde en actieve toekomst.

  •    

30 Minuten Krachttrainingsprogramma

Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Elk toestel past zich automatisch aan aan jouw inspanningen, dus je verliest geen tijd met het veranderen van de gewichten of de instellingen. Het is vereenvoudigde krachttraining waarmee je een stevige basis legt voor een gezonde en actieve toekomst.

Jouw persoonlijke Curves coach is altijd aanwezig in het circuit en begeleidt en motiveert je. Zo haal je zeker snel je fitnessdoelstelling. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen, of steviger in je vel wilt zitten, het kan allemaal bij Curves!

Uiteindelijk zal je op lange termijn ook gelukkiger zijn omdat je langer de dingen kunt blijven doen die je graag doet!   Het Curves Complete programma

De complete oplossing voor blijvend gewichtsverlies

Veel diëten gaan ten koste van waardevolle spiermassa, wat de stofwisseling vertraagt en leidt tot het ‘jojo-effect’. Curves Complete combineert de juiste krachttraining met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching waardoor je meer vet verbrandt dan met andere afslankprogramma’s. En dat alles gebeurt in een motiverende omgeving samen met andere vrouwen zoals jij.

  • Verhoogt de stofwisseling

  • Beschermt spieren en botten

  • Verlaagt het vetpercentage

  • Is wetenschappelijk getest door de Cleveland Clinic

 

Foto's

Circuit

Curves Apeldoorn Noord in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Groepsfitness
Individuele fitness

Overige diensten

Afslankbegeleiding

Artikelen

Dit doet kou met je spieren

Wanneer het buiten kouder is hebben je spieren net wat meer nodig om optimaal te functioneren. Ze worden wat stijver en dat heeft effect op je bewegingsvrijheid. En dat het voelt alsof je spieren in de...

Onze locatie

Curves Apeldoorn Noord


Koninginnelaan 68B 7315 BV Apeldoorn
055-5214420 Klik om te bellen