BeweegpuntBas


Tweemanspolder 6 2761 ED Zevenhuizen zh
0180631860 Klik om te bellen

Over BeweegpuntBas

BeweegpuntBas is een kleinschalig, maar toonaangevend centrum voor sport en ontspanning. Het is onze uitdaging om u met plezier, service en respect de balans te laten vinden tussen fysieke fitheid en sociale interactie. Wij zijn het vertrekpunt voor álles dat met bewegen te maken heeft. Wij maken fit worden (weer) leuk!
Onze werkwijze is gebaseerd op drie pijlers: Functioneel bewegen, Persoonlijke aandacht en Samen sporten.

Functioneel Bewegen
Met innovatieve methoden, functionele training en adviezen zullen we u helpen bij het verbeteren van uw sportprestatie. Functionele training richt zich op beweging die mensen in hun sport of in het dagelijks leven nodig hebben. Ons sportaanbod varieert van (small) groepslessen tot fitnessactiviteiten en buitensport. Wij bieden een uitdagend programma, waardoor optimale prestaties behaald kunnen worden.

Persoonlijke Aandacht
Via een persoonlijke benadering helpen wij u graag bij al uw wensen, doelstellingen en vragen. Een oriënterend intakegesprek en fittest vormt daarom altijd de basis voor ons werk. We streven naar duidelijke afspraken en prijsvoering in onze diensten en bieden daarom een sportpakket op maat.

Samen Sporten
Sporten is niet alleen gezond, via sporten leg je ook waardevolle contacten en ontwikkel je jezelf. Samen bewegen is daarom het leukste wat er is. U enthousiasmeert, steunt of stimuleert elkaar. Zelfs op dagen dat er minder motivatie is om te trainen. Door onze (small) groeplessen, maar ook via ons digitaal platform, brengen we op een laagdrempelige manier sporters samen. Tenslotte bieden we aparte mogelijkheden om met het hele gezin te sporten.
Ook na het sporten is bij BeweegpuntBas ruimte voor sociale contacten. Aan de koffietafel kunt u gratis een drankje nuttigen en even gezellig napraten.

BeweegpuntBas in het kort

Fitness mogelijkheden

50+ Fitness
Bedrijfsfitness
Groepsfitness
Individuele fitness
Medische Fitness
Vrije Fitness

Aerobic mogelijkheden

Aerobic
Bodypump
Pilates
PowerFit / Callanetics
Spinning®
Steps / Hi-Lo

Fysiotherapie mogelijkheden

Bedrijfsfysiotherapie
Bekken bodemtherapie
Beweegprogramma's
Fysiotherapie
Manuele therapie

Overige diensten

Afslankbegeleiding
Massage
Podotherapie
Topsport

Kinderopvang

Ja

Onze locatie

BeweegpuntBas


Tweemanspolder 6 2761 ED Zevenhuizen zh
0180631860 Klik om te bellen