sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dr. Lelykade 20A
    2583 CM 's-Gravenhage
  • 0704158392

BeneFIT Studio - personal training & coaching

Personal trainer Den Haag - Bereik je doelen nu echt!


Eigenlijk wil je al een tijd lang meer gaan bewegen toch? Fitter zijn? Afvallen? Sterker worden? Of eindelijk van die vervelende rugpijn af komen? Maar op de een of andere manier kom je er niet aan toe, houd je het lastig vol of heb je gewoonweg geen tijd. Ooit gedacht aan een personal trainer?


Bij BeneFIT Studio train jij samen met een van onze personal trainers in een privé training studio. Al onze personal trainers hebben het hoogste niveau van sport- en voedingskennis en houden deze continu up-to-date. Door het opstellen van een persoonlijk trainingsplan kunnen wij je echt verder helpen. Wij zijn er van overtuigd dat een goede training het meeste effect heeft en jij je doel sneller bereikt en behoudt!

Je bent uniek

Iedereen is anders en daar zijn wij van BeneFIT Studio ons erg van bewust. Iemand die komt voor een gezondere leefstijl, meer kracht wil ontwikkelen of afvallen heeft andere sportdoelen dan bijvoorbeeld iemand die al jaren kampt met pijnklachten. Wij beginnen daarom altijd met een kennismakingsgesprek gevolgd door een gratis proefles. Zo leren we je beter kennen en bekijken we welke trainer, trainingswijze en eventueel voedingsprogramma het beste bij jou als persoon past. Hierna kunnen jullie samen aan de slag.

Gratis kennismaking
Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen of een mail sturen voor een persoonlijke kennismaking en een gratis proefles. 

www.benefitstudio.nlBeneFIT Studio - personal training & coaching in het kort

Fitness mogelijkheden

  • Individuele fitness

Kinderopvang:

Nee

Fysiotherapie mogelijkheden

  • Fysiotherapie

Overige diensten

  • Afslankbegeleiding
  • Dietist