Avanty lifestyle


Oostwijkstraat 19 8331 EA Steenwijk
0521514851 Klik om te bellen

Over Avanty lifestyle

Wie zijn wij?

SportFysioCentrum Damhuis gevestigd in het centrum van Steenwijk - met ruime gratis parkeergelegenheid - is al bijna 20 jaar een begrip in de gemeente Steenwijkerland.
Wij hebben ook een dependance in Oldemarkt waar diverse lessen van Les Mills gegeven wordt en Streetdance lessen voor de jeugd.
SportFysioCentrum Damhuis Steenwijk beschikt over maar liefst 5(!) ruime sportzalen waarin wij lessen geven voor jong en oud.
De sporten die wij aanbieden zijn: diverse vormen van Aerobics, verschillende Vecht- en verdedigingssporten, Conditietrainingen, RPM, Fysiosport en Fitness aan groepen, bedrijven en individueel. Dit alles onder begeleiding van een professioneel, gemotiveerd team van 15 medewerkers.
Wij werken met de befaamde lessen van Les Mills. Dit zijn lessen die gemaakt en ontwikkeld worden in Nieuw Zeeland en die wereldwijd verspreid worden en waarvoor onze instructeurs speciaal worden opgeleid.
En terwijl U sport letten wij op uw kinderen in ons speciaal daarvoor ingerichte kinderopvang. Wij beschikken over een super zonnebank, hebben ruime openingstijden van 09.00 – 22.00 uur en na het sporten kunt u in onze sfeervolle ontvangstruimte onder het genot van een kopje koffie of een (sport)drankje nog gezellig nakletsen en bijkomen.

Kinderopvang

Ja

Onze locatie

Avanty lifestyle


Oostwijkstraat 19 8331 EA Steenwijk
0521514851 Klik om te bellen